dijous, 5 d’abril de 2012

Grooeros funcionaris de la Grua

Dijous "sant" en una zona verda? Un resident? es porta el cotxe la grua? plovent fins i tot? I el sentit comu? On es el sentit comu? 

Tinc la meva filla de 11 anys i la seva gosseta Cirereta MarilOna amb la Maica, la meva dona a L@VdA sence cap mitja per moures


PRESENCIA en la Xarxa i al carrer

ells llencen "grans idees" 
El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha anunciado que los Presupuestos Generales del Estado para este año incluirán una reducción del gasto de cada ministerio en torno al...
Tu , fas servir els Nous Canals de Comunicació per Comunicar + Compartir + Cooperar +
Llença el teu Qorner

 el va agafar la grua per que el "oteador" va considerar que no estava en la zona verda del "districte" que li corresponia. Havia de ser el 16, el Legacy tenia el seu distintiu del districte 16. La foto del "oteador" era de la banda del cotxe que no portava el distintiu, un altre de la banda de darrera amb la matricula.

ESTAVA CORRECTAMENT APARCAT EN LA ZONA VERDA DEL DISTRICTE 16 , on li corresponia.

Havia perdut tota la tarda, fins i tot la noia de la base de sant Genis no donava credit, li vaig fer una foto al distintiu de resident .
De moment paga la tasa de la grua i , fes la reclamació per que no et posin la multa de 90 €s que anuncia el resguard que m'han donat "en la base"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada